
amuse
courgette – karnemelk – basilicum – kruisbes
krab – venkel
​
voor
langoustine - beenmerg - rabarber - bleekselderij
tussen 1
doperwt - tuinboon - cavolo nero - citroen - hamachi
tussen 2
groene asperge – maitake – ei – ansjovis
tussen 3 * (supplement +€10)
foie gras - druif - hazelnoot
hoofd
kwartel – biet – gort – pruim
dessert
asperge – vijgenblad – hazelnoot – aardbei
kazen van fromagerie Kef (per stuk) +4​

CHEF'S MENU
BAR
menu 5 gangen​​​​​​​
waterservice p.p.
​
heeft u allergieën of dieetwensen, geef dit aan bij uw gastheer- of vrouw
69​
3
SNACKS
foccacia - olijfolie
"bella cerignola" olijven
oester - mignonette - citroen
oester - chorizo - lavas
oester - verveine - kruisbes
​
lonzo - giardiniera
jambon 24 mois - giardiniera
tonijn - zwarte olijf - zwarte knoflook
viskoekjes - sesam - karamel - garnaal​​​​​
4
6
4
5
​5​​​​​​
15
18
12
12
A LA CARTE MENU
a la carte menu - 2 gangen
a la carte menu - 3 gangen
waterservice p.p.
44
54
3
AMUSE
courgette – karnemelk – basilicum – kruisbes
krab – venkel
VOOR
doperwt – tuinboon – cavolo nero – citroen
langoustine – beenmerg – rabarber – bleekselderij
groene asperge – maitake – ei – ansjovis
​​​HOOFD
cassoulet – witte asperge – ei
zeeduivel – bouillabaisse – komkommer
kwartel – biet – gort – pruim
Côte de boeuf - jus de veau – salsa verde – pommes fondantes – haricots verts
(Supplement: 25 euro pp - te bestellen per 2 personen)
SIDES
haricots verts – gezouten citroen 7
pommes fondantes 7
DESSERT
asperge – vijgenblad – hazelnoot – aardbei
zuring sorbet – rabarber – wodka
chocolade mousse​​​​​​
kazen van kef per stuk​

